Ξεκινήστε τη διαχείριση της φήμης σας με τη Nionix

Βρίσκεστε πρώτοι εκεί που ψάχνουν οι πελάτες σας!
Γνωρίζατε ότι το 97% των ανθρώπων χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική αναζήτηση για να βρουν τοπικές επιχειρήσεις ? Εάν οι πελάτες δεν μπορούν να βρουν μια τοπική επιχείρηση, δεν μπορούν να την επιλέξουν.
Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες μπορούν να βρουν τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της τοπικής επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.
Οι σωστές και συνεπείς καταχωρίσεις σε καταλόγους, ιστότοπους  και κοινωνικά δίκτυα είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας θετικής διαδικτυακής φήμης.
Με περισσότερες πληροφορίες από ποτέ διαθέσιμες στα χέρια τους, οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν τα πάντα για μια επιχείρηση και μάλιστα γρήγορα!
Αυτή η στροφή προς το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους καταναλωτές και η διαφάνεια που αναμένουν οι επιχειρήσεις καθιστούν απαραίτητη την παρακολούθηση και την ενεργή διαχείριση της διαδικτυακής τους φήμης.

Τι είναι η διαχείριση της φήμης?

Η διαχείριση της διαδικτυακής φήμης είναι η παρακολούθηση, η επιρροή, η ανάπτυξη και η διαχείριση των όσων λέγονται για μια επιχείρηση στο διαδίκτυο. Η διατήρηση μιας θετικής διαδικτυακής φήμης είναι πιο απαραίτητη και πιο δύσκολη από ποτέ. Αυτό οφείλεται στον συνεχώς αυξανόμενο όγκο και τη μεγάλη ποικιλία των καναλιών στα οποία οι καταναλωτές αναζητούν πληροφορίες. Η διαχείριση της φήμης είναι στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Τα συμπληρωματικά κομμάτια της διαχείρισης φήμης περιλαμβάνουν τη διαχείριση κριτικών, τις καταχωρίσεις επιχειρήσεων, την ψηφιακή διαφήμιση, τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το SEO.

Η σημασία της διαχείρισης της φήμης :

Οι άνθρωποι γράφουν κριτικές πριν πάρουν την απόφαση να αγοράσουν. Είναι πλέον το πρώτο βήμα, και χωρίς θετική διαδικτυακή φήμη, οι άνθρωποι δεν θα εμπιστεύονται μια τοπική επιχείρηση αρκετά ώστε να αγοράσουν από αυτήν. Γνωρίζατε ότι μόνο το 13% των καταναλωτών θα σκεφτόταν να αγοράσει από μια επιχείρηση με βαθμολογία 1 ή 2 αστέρων? Όταν υπάρχουν αρνητικές κριτικές ή σχόλια στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να τα παρακολουθείτε με τη χρήση ενός λογισμικού διαχείρισης της διαδικτυακής φήμης. Η Διαχείριση Φήμης και η Φωνή των Πελατών είναι απαραίτητα προϊόντα για τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τη βελτίωση της επιχείρησής σας.

Αξιολογήσεις και κριτικές :

Σχεδόν το 90% των καταναλωτών χρησιμοποιούν κριτικές για να αποφασίσουν τι θα αγοράσουν.
Αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο έχει σημασία: το 74% των πελατών εμπιστεύονται τις online κριτικές όσο και τις προσωπικές συστάσεις πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή στη σκέψη που γίνεται όλο και πιο εμφανής χρόνο με το χρόνο. Οι πελάτες δίνουν τα χρήματά τους σε αξιόπιστες αγορές .

Nionix - Επιλύσεις

Οι υπηρεσίες της Nionix βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, αλλά και να διαφοροποιηθούν σε ένα πολυπληθές, ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η Nionix δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κλιμακώσουν και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης της φήμης και των καταχωρίσεων.

Υπηρεσίες Nionix

Η ανταπόκριση στις κριτικές των πελατών είναι εξαιρετικά σημαντική για την οικοδόμηση μιας ισχυρής διαδικτυακής φήμης. Δυστυχώς, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν έχουν το χρόνο και τα εργαλεία για να εξετάσουν τις διαδικτυακές κριτικές τους. Γιαυτό αναζητούν τις υπηρεσίες μας, αλλά ούτε εσείς έχετε το χρόνο να περνάτε μια ολόκληρη μέρα παρακολουθώντας τις κριτικές! Με αυτή την υπηρεσία, οι στρατηγικοί μας μάρκετινγκ θα διαχειρίζονται τη διαδικτυακή φήμη των πελατών σας, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Οι υπηρεσίες μας:

Το σύστημα Nionix αναλύει, επιλύει και ανταποκρίνεται στις αξιολογήσεις και τις κριτικές από όλες τις σχετικές πηγές. Ταξινομήστε τις αρνητικές κριτικές γρηγορότερα!


Αξιολογήσεις και κριτικές: Το λογισμικό Nionix παρακολουθεί, επηρεάζει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο (απάντηση σε θετικές και αρνητικές κριτικές, λήψη περισσότερων κριτικών, επιπτώσεις των κριτικών στις καταχωρίσεις και το SEO, κορυφαίες τοποθεσίες κριτικών, στατιστικά στοιχεία, εργαλεία και πόροι).


Εργαλείο ανατροφοδότησης Nionix : Το να ζητάτε ανατροφοδότηση είναι μια ουσιαστική δραστηριότητα για κάθε επιχείρηση φιλοξενίας. Σας βοηθά να κατανοήσετε ποιες περιοχές χρειάζονται βελτίωση και δείχνει στους επισκέπτες σας ότι η εμπειρία τους είναι σημαντική για την επιχείρησή σας.


Το Feedback μας είναι σε θέση να δημοσιεύει τα σχόλια των επισκεπτών σας ως κριτικές. Αυτός ο τρόπος είναι σημαντικός για τις περισσότερες εταιρείες να αναπτυχθούν και να βγάλουν χρήματα!

Ξεκινήστε με Nionix